ازین ببعد یه سری غذاهای خیلی سریع دانشجویی رو میذارم که هم اول از همه یه فهرست از  تجربیاتم برا خودم داشته باشم و هم حالا شاید به درد کسی خورد. 


نرگسی اسفناج 


چیزایی که لازم داریم : 

اسفناج

تخم مرغ 

سیر و پیاز

روغن و ادویه


دستور : 

اول روغن و پیازو‌ میریزیم و تفت میدیم. یه پیاز متوسط رو به کوچیک کافیه. با یکی دو حبه سیر. بعد که طلایی شد ( که من هنوز بلد نیستم پیازو طلایی کنم) ولی در واقع قبل از اینکه پیازا رو بسوزونید اسفناجو بریزید تو قابلمه D: 

اسفناجو باید قبلش تو یه قابلمه جدا تفت داده باشید ( بدون روغن) و خودشو جمع کرده باشه، ولی من فک کنم مامانم فقط برام خورد کرده بود و تفت نداده بود منم غافلانه همونجوری ریختم، البته بد نشد، دیگه منتظر شدم آبش گرفته بشه. باز دوباره قبل از اینکه اسفناجو بسوزونید، و بعد از اینکه حس کردید اون بوی خام سبزی خورد شده رو نمیده، اسفناجو پخش کنید تو کل قابلمه، سوراخ سوراخش کنید و تخم مرغ روش بندازید. اون سوراخا باعث میشن تخم مرغ زودتر بپزه. البته میتونید هم مثل کوکوسبزی قاطی کنید با هم. بعدش نمک و زردچوبه هم یادتون نره!! همون اول اصلاً با پیاز بزنید که آخرش نگید ای وای نمک نریختم!!! 

من اولین بار بود میخوردم و میپختم، نمیتونم بگم خیلی دوس داشتم ولی بد هم نبود. یکم بیشتر نمک بزنید بهتره، مزه‌ی اسفناج آبپزشو میگیره. 


اگه شما هم پختید تجربیاتتونو بگید :)


مدت زمان پخت و آماده سازی برا من ۳۰ دقیقه طول کشید. البته اسفناجام خورد شده بود و از دیشب گذاشته بودم یخش باز بشه.